Redo för lite äventyr?

Åkpremiär på Funäsdalsberget!

Alpin racing

25 november, 2022

Den 26/11 tas de första svängarna på Funäsdalsberget för säsongen 22/23! Fram till den 19:e december fortskrider snöläggningen i övriga backar och Funäsdalsberget är reserverat för tränings- och tävlingsgrupper.

Vintern kom med både kyla och snöfall till Funäsdalen och årets snöläggning snurrade igång. Det har sprutats, schaktats och pistats snö i rekordfart och årets första backar är äntligen redo. Lördagen den 26/11 snurrar Kåvan Express igång för bokade racegrupper och Funäsdalsberget erbjuder åkning från toppen med bansättning från startbranten. Samtidigt fortskrider snöläggningen i övriga backar som kommer öppna allt eftersom de är redo. Allmänheten hälsas varmt välkomna till den officiella säsongsöppningen av Funäsdalsberget den 19:e december!

>> Läs mer om alpin racing på Funäsdalsberget

Lördagen den 26/11 slår även Kåvans Gästcenter upp dörrarna för säsongen 22/23 och välkomnar både allmänheten och tränings/tävlingsgrupper! Här kan du bl.a. köpa skipass, ta en värmande fika eller njuta en smaklig lunch. Missa inte försäsongsrabatten på Fjällpasset säsongskort – fram till den 30/11 sparar du 1000kr på alla säsongskort!

>> Läs mer och köp skipass

Den 19:e december är det officiell säsongsöppning av Funäsdalsberget! I samband med det öppnar även Toppstugan och Kåvans Gästcenter utökar både utbud och öppettider.

>> Se aktuella öppettider

Välkomna till säsongen 22/23 på Funäsdalsberget!