Redo för lite äventyr?

Familjepaket

Maxa vistelsen med Lilla Lo

Har du åkglada barn upp till 6 år gamla? Då är detta paketet för dig!

Med detta paket väntar en upplevelserik vistelse för hela familjen. Här bor ni bekvämt på Hotell Funäsdalen mitt i byn med närhet till gondolen, butiker och restauranger. På Hotell Funäsdalen startar ni dagen på bästa sätt med vår stora frukostbuffé innan ni ger er ut på äventyr i naturen. På kvällen avnjuter ni en smakfull rätt av kockarnas val.

Paketet riktar sig till våra minsta gäster! Här ingår skidlektion, Lilla Lo gosedjur och ett aktivitetsprogram att se fram emot för alla barn upp till 6 år. Vi erbjuder dessutom alla föräldrar en clinics med tips och tricks om hur du bäst lär ditt barn uppskatta skidåkning. Givetvis ingår skipass i paketet! Dessa plockas upp i samband med incheckningen på Hotell Funäsdalen och du är redo att ge dig ut i backarna så snart du checkat in.

Pris från 5762kr/vuxen och 2415kr/barn

I detta paket ingår del i dubbelrum på Hotell Funäsdalen, 3 dagars skipass, helpension, skidlektion och föräldrarclinics, Lilla Lo gosedjur samt Lilla Lo aktivitetsprogram. Frukost, lunch och middag serveras på Fjällrestaurangen i samma byggnad som Hotell Funäsdalen.

Kontakta oss på info@funasdalenberghotell.se för att boka detta paket

Boka nu (e-mail)