Redo för lite äventyr?

Fastighetsförmedling i Funäsdalen

Idag bor det strax över tusen invånare i Funäsdalen, men på vintern mångfaldigas antalet. Fjällbyn är själva navet i Funäsfjällen, och den första destinationen du anländer till med bil. Vid foten av Funäsdalsberget ligger byn med sport- och matbutiker, restauranger, systembolag, museum och konditorier. Här finns inget O’Learys eller snabbmatskedja, men väl ett  ölbryggeri och lokalt producerad mat. Nu har du chansen att förverkliga drömmen om ett eget fjällhem. På sidan nedan hittar du några pågående och kommande fastighetsprojekt i Funäsdalen. Äger du redan ett boende har du goda möjligheter att tjäna pengar på detta när du inte själv utnyttjar boendet. Du hittar mer information om vår bostadsförmedling längre ner på sidan.

Drömmen om ett eget fjällhem

Drömmer du också om ett eget hem i fjällen? Ta chansen och förverkliga drömmen! Funäsdalen är en vacker fjällby, belägen mellan Funäsdalssjön och Funäsdalsberget. Här är det nära till det stora äventyret eller stilla lugnet både sommar och vinter. Just nu pågår försäljning av flertalet fastighetsprojekt med närhet till Funäsdalsberget. Oavsett om du vill investera i ett funktionellt, liftnära fritidsboende eller en traditionell naturnära stuga finns här något för dig! Vi hänvisar till respektive projekt för intresseanmälning samt frågor eller funderingar.

Läs mer

Äger du ett fjällhem?

Turistnäringen i Funäsfjällen växer för varje år och med detta har vi en ökad efterfrågan på olika typer av semesterboende från våra gäster, både sommar och vinter. För att möta den ökade efterfrågan söker vi nu fler fastigheter till förmedling i Funäsdalen med omnejd. Med vår bekymmersfria bostadsförmedling hjälper vi dig att tjäna pengar på ditt fritidsboende när du inte själv utnyttjar det. Här hittar du mer information om vår bekymmersfria bostadsförmedling och förmånerna det ger dig som fastighetsägare. Tveka inte att kontakta oss på mail info@funasdalenberghotell.se om du vill veta mer.

Läs mer