Redo för lite äventyr?

Skidåkarpaket

Paketet för dig som prioriterar skidåkning framför allt annat

Med skidåkarpaketet kan du hoppa i pjäxorna och ge dig upp på Funäsdalsberget så snart du har checkat in!

Här startar du dagen med en stor frukostbuffé innan du ger dig ut i backarna. Med Fjällpasset får du tillgång till ett av Sveriges största skidområde med 146 nedfarter, fördelat på sex anläggningar. Från Hotell Funäsdalen har du gångavstånd till Gondolen som tar dig till toppen av Funäsdalsberget på bara några minuter. Vill du utforska någon av de andra anläggningarna kan du gratis hoppa på skidbussen på andra sidan vägen (gratis vid uppvisande av Fjällpasset).

I paketet ingår också en tvårättersmeny av kockarnas val på Fjällrestaurangen. På Hotell Funäsdalen har du dessutom fri tillgång till bastu under din vistelse och från kl. 15.00 finns det möjlighet att avnjuta något gott att dricka och enklare rätter i Fjällrestaurangen.

Skidåkarpaketet kan bokas minimum en vecka fr.o.m. den 19/12-22 med valfri ankomst- och avresedag! I paketet ingår logi på Hotell Funäsdalen, halvpension på Fjällrestaurangen och Fjällpasset – ett skipass som ger dig tillgång till 146 nedfarter i hela Funäsfjällen.

Boka nu