Redo för lite äventyr?

Hotell Funäsdalen

Hotellet mitt i byn med nära till allt. En av den svenska fjällvärldens klassiska hotell med anor från 1947. Här finns restaurang, lounge och bar under samma tak. Vi har en välkomnande fjällkänsla som sitter i väggarna sedan snart sju decennier. Många av hotellrummen har utsikt över Funäsdalssjön samt fjällmassivet Skarvarna.


Boka nu

Koppla av efter en lång dag utomhus

 


En trappa ner på hotellet hittar du Fjällrestaurangen med lounge och bar, känd för sina utvalda lokala råvaror från Jämtland och Härjedalen. Här serveras välkomponerade rätter baserade på det som finns att tillgå i området såsom fisk, ren, nötkött, svamp och bär. I loungen kan man slå sig ner framför den öppna brasan, både före och efter middagen.

 

Hos oss bor du med gångavstånd till byns alla restauranger och butiker. Vi erbjuder åtta olika rumstyper, från 12-26 kvm med plats för 1-5 personer. Rumstyperna Large och Large Lake View är husdjurstillåtna. Vi erbjuder bergs- eller sjöutsikt för samtliga rumstyper med undantag för Small-rum där samtliga rum har utsikt över berget.