Redo för lite äventyr?

Hotell Funäsdalen

Hotell Funäsdalen

Välkommen till Hotell Funäsdalen, centralt beläget och det enda året runt öppna hotellet i byn. Hotellet tillhör den svenska fjällvärldens mer klassiska hotell med anor från 1947. Här finns en välkomnande fjällkänsla som sitter i väggarna sedan snart sju decennier. Hotellrummen har nyligen renoverats och finns i olika standard och prisklasser. Många av dem har utsikt över Funäsdalssjön samt fjällmassivet Skarvarna.

 

Sök lediga rum

Koppla av efter en lång dag utomhus

Hotellet har en egen restaurang med lounge och bar, känd för sina utvalda lokala råvaror från Jämtland och Härjedalen. Här serveras välkomponerade rätter baserade på det som finns att tillgå i området såsom fisk, ren, nötkött, svamp och bär. I loungen kan man slå sig ner framför den öppna brasan, både före och efter middagen.

 

Unna dig en skön avslutning på dagen. Hos oss finns stor bassäng med bastu och bokningsbar jacuzzi. Allt öppet både för hotellets gäster och övriga. Hotellgäster badar gratis. Poolen är 18 meter lång, mellan 1,1 och 2,5 meter djup. Temperatur 28 grader. För barnen finns en liten barnpool som är 80 cm djup. Vi har omklädningsrum med herr- och dambastu.