Redo för lite äventyr?

Hotell Funäsdalen

Hotell Funäsdalen

COVID-19: Så anpassar vi hotellet för ett tryggt besök

Alla utrymmen på Funäsdalsberget och Hotell Funäsdalen städas kontinuerligt, och handsprit finns tillgängligt för alla gäster och medarbetare. Givetvis stannar både medarbetare och gäster hemma om de känner minsta symptom.

Läs mer 

Hotellet mitt i byn med nära till allt. En av den svenska fjällvärldens klassiska hotell med anor från 1947. Här finns restaurang, lounge och bar under samma tak. Vi har en välkomnande fjällkänsla som sitter i väggarna sedan snart sju decennier. Många av hotellrummen har utsikt över Funäsdalssjön samt fjällmassivet Skarvarna.

 

Sök lediga rum

Koppla av efter en lång dag utomhus

Hotellet har en egen restaurang med lounge och bar, känd för sina utvalda lokala råvaror från Jämtland och Härjedalen. Här serveras välkomponerade rätter baserade på det som finns att tillgå i området såsom fisk, ren, nötkött, svamp och bär. I loungen kan man slå sig ner framför den öppna brasan, både före och efter middagen.

 

Unna dig en skön avslutning på dagen. Hos oss finns bastu och bokningsbar jacuzzi. Allt öppet både för hotellets gäster och övriga.
Vi har omklädningsrum med herr- och dambastu.
Poolen är för närvarande under renovering och kommer hålla stängt tillsvidare.

 

Hos oss kan du även njuta av både massage, ansiktsbehandling och spabehandlingar. Önskar du olika skönhetsbehandlingar kan du även boka behandlingar av fransar, bryn, naglar och vaxning. För att se hela spamenyn gå in på Funäsdalens Hudvårds hemsida, som håller till på hotellet.                                                                            http://funasdalenshudvard.se/