Redo för lite äventyr?

Skipass

Skipass i Funäsdalen

Med Fjällpasset kan du åka skidor i ett av Sveriges största skidområde med 146 nedfarter, fördelat på sex anläggningar; Funäsdalsberget, Ramundberget, Tänndalen, Tänndalsvallen, Tännäskröket och Kappruet. Alla liftkort gäller för alpin åkning, kvällsskidåkning och på alla skidbussar.

Rabatterat Skipass för barn, ungdomar och seniorer

I hela Funäsfjällen åker barn upp till 7 år gratis med hjälm – det enda de behöver är ett Axesskort. Vi erbjuder ungdomar mellan 7 och 17 år samt seniorer över 65 år att köpa Skipass till rabatterade priser hela säsongen.

Välj det Skipass som passar dig bäst!

  • Hänger du helst i Funäsfjällen och planerar att besöka oss extra mycket i vinter? I så fall erbjuder vi Fjällpasset säsongskort som ger dig obegränsad skidåkning hela säsongen, inklusive  kvällsskidåkning!
  • Fjällpasset Veckokort ger dig möjlighet att åka i alla fem anläggningar upp till 8 dagar, inklusive kvällsskidåkning.
  • Med Fjällpasset Föräldrarpass erbjuder vi två föräldrar möjlighet att dela på ett Skipass – perfekt för er som turas om att åka med barnen. Gäller Skipass för 4 till 14 dagar.
  • Hänger du helst bara på Funäsdalsberget? Vi erbjuder enkeltur, 2-timmarspass eller eftermiddagspass. Dessa Skipass kan köpas i Kåvans Gästcenter, på Hotell Funäsdalen, Fjällsport eller i Gondolen.

Köp Skipass

Skipass för Funäsdalsberget eller Fjällpasset för hela Funäsfjällen går att köpa online eller på Hotell Funäsdalen och Kåvans Gästcenter.

Om du har ett befintligt Axesskort kan du ladda på ditt befintliga kort och slipper då betala 60 kr för ett nytt. Har du inget Axesskort kostar ett sådant 60 kr och det kan du sedan använda om och om igen. Så snart betalningen är genomförd är det bara att ge sig ut i backen!

Villkor

Vuxna: 18–64 år
Senior: 65+ (betalar ungdomspris)
Ungdom: 7-17 år
Barn: 0-7 år med hjälm åker gratis

Prislistan gäller även om alla liftar och nedfarter inte är öppna. 
Liftkorten är personliga och förlängs ej.
I priserna ingår 6% moms.

Reservation för prisändringar och tryckfel.