Redo för lite äventyr?

Kåvans Gästcenter

Kåvans gästcenter

COVID-19: Så skapar vi ett tryggt besök på Kåvan

I Kåvans mysiga gästcenter kommer vi i år att behöva hjälpas åt för att skapa en så trygg och smittsäker miljö som möjligt. Därför kommer vi endast tillåta att en person per sällskap går in för att hitta ett bord till sitt sällskap – med hjälp från vår personal. Detta gäller även vid köp av liftkort. Vi kan i rådande läge inte erbjuda förvaring av väskor, skor och andra personliga ägodelar, men vi erbjuder förvaring på anvisade platser utomhus.

I vår grillstuga på terrassen kan du köpa hamburgare, och även här gäller att en person får beställa till hela sitt sällskap. På övervåningen finns det utrymme för er som har med er egen matsäck.

Mer om våra riktlinjer vid COVID-19

I Kåvans mysiga gästcenter kan du köpa skipass, fika och äta lunch

Café Kåvan erbjuder en rad olika maträtter, dagens lunch och fika. Det grillas utomhus vid väder och säsong. Det är även här som du köper ditt skipass. Café Kåvan har öppet vid kvällsåkning.

Nytt för i år - Kåvan tältkåta

För dig som vill äta matsäck och kanske grilla något gott men ändå sitta väderskyddat har vi från vintern 2020/2021 en ny tältkåta i Kåvan. Här är det glest mellan borden men mysigt för ditt sällskap. Här kan du njuta av värmen från brasan och samtidigt äta dina köpa hamburgare eller mat från gästcentret. På Funäsdalsberget finns ytterligare fyra grillplatser. Välkommen ut i friska luften!