Redo för lite äventyr?

Boende i Funäsdalen

Vandrarhem

Vandrarhem

Vandrarhemmet i byn

Här bor du lite enklare men fortfarande nära till allt i byn. Vandrarhemmet ligger i samma byggnad som Hotell Funäsdalen. Ljusa, fräscha och öppna ytor och hemtrevliga rum. Vandrarhemmet är i två plan och totalt finns här 13 rum i olika storlekar.


Boka nu

Läs mer om Vandrarhemmet

North Mountain Lodge

Här bor du som vill njuta av allt som fjällen har att erbjuda, sommar som vinter. Med längdskidor och skoter tar du dig från dörren direkt ut i fjällvärlden, och du befinner dig mitt i Skandinaviens största skidområde för alpint och toppturer. Här trivs träningsgrupper och familjer i olika typer av boenden. Generösa ytor med nytt gym och vallrum gör det enkelt att vara aktiv.


Boka nu

Läs mer om North Mountain Lodge

Stugor och lägenheter

Lodge Skars

Lodge Skars passar bra för träningsgrupper och större sällskap som uppskattar att bo bekvämt med hög standard. Totalt finns 8 sovrum med totalt 18 bäddar.


Boka nu

Läs mer om Lodge Skars
Hyr fjällstuga i Funäsdalen

Kåvanstugan

Om du vill hyra en egen fjällstuga så finns många alternativ runt omkring Funäsdalen. Ett av dem är Kåvanstugan med plats för upp till 8 personer.


Boka nu

Viste

Viste

Viste är en modern och nyutvecklad fjällby med bästa möjliga ski in/ out läge bredvid sexstolsliften Kåvan Express.


Boka nu

Läs mer om Viste

Ski Village

Välplanerade, moderna lägenheter nära liften. Här bor du med utsikt över berget, sjön och byn. På tio minuters promenadavstånd ligger Funäsdalen by.


Boka nu

Läs mer om Ski Village

Funäs Ski Lodge

Alldeles vid foten av Funäsdalsberget, ett stenkast från bycentrum hittar du Funäs Ski Lodge. Lodgen består av sex fristående byggnader med 5-8 lägenheter i varje. Totalt 34 moderna lägenheter av hög kvalitet, med alla bekvämligheter du behöver för en avkopplande vistelse.


Boka nu

Läs mer om Funäs Ski Lodge

Funäsdalsporten

Funäsdalsporten har välplanerade lägenheter med endast 150 m till Röstbergsliften som tar dig till toppen av Funäsdalsberget. Här bor du med utsikt över berget, sjön och byn.


Boka nu

Läs mer om Funäsdalsporten

Sjöängsvägen

Här bor du med närhet till både Funäsdalssjön, längdspår och Gondolen. Lägenheten är 126 kvm i etage, med plats för 10+1 personer fördelat på 5 sovrum. Ljusinsläpp från tre håll och vacker utsikt över Funäsdalssjön.


Boka nu