Redo för lite äventyr?

Boende

Hotell Funäsdalen
Hotell Funäsdalen

Hotell Funäsdalen

Välkommen till Hotell Funäsdalen, centralt beläget mitt i byn och öppet större delen av året. Hotellet tillhör den svenska fjällvärldens mer klassiska hotell med anor från 1947. Här finns en välkomnande fjällkänsla som sitter i väggarna sedan snart sju decennier.

Hotell Funäsdalen
Vandrarhem

Vandrarhem

På vandrarhemmet bor du lite enklare men fortfarande nära till allt i byn. Vandrarhemmet ligger i samma byggnad som Hotell Funäsdalen. Ljusa, fräscha och öppna ytor och hemtrevliga rum. Vandrarhemmet är i två plan och totalt finns här 13 rum i olika storlekar.

Vandrarhem
Viste

Viste

Viste är en modern och nyutvecklad fjällby med bästa möjliga ski in/ out läge bredvid sexstolsliften Kåvan Express.

Viste

Ski Village

Välplanerade, moderna lägenheter nära liften. Här bor du med utsikt över berget, sjön och byn. På tio minuters promenadavstånd ligger Funäsdalen by.

Ski Village
Funäs Ski Lodge

Funäs Ski Lodge

Alldeles vid foten av Funäsdalsberget, ett stenkast från bycentrum hittar du Funäs Ski Lodge. Lodgen består av sex fristående byggnader med 5-8 lägenheter i varje. Totalt 34 moderna lägenheter av hög kvalitet, med alla bekvämligheter du behöver för en avkopplande vistelse.

Funäs Ski Lodge
Hyr fjällstuga i Funäsdalen

Hyr en stuga

Om du vill hyra en egen fjällstuga så finns många alternativ runt omkring Funäsdalen. Ett av dem är Kåvanstugan med plats för upp till 8 personer.

Boka Kåvanstugan

Funäsdalsporten

Funäsdalsporten har välplanerade lägenheter med endast 150 m till Röstbergsliften som tar dig till toppen av Funäsdalsberget. Här bor du med utsikt över berget, sjön och byn.

Funäsdalsporten

North Mountain Lodge

Här bor du som vill njuta av allt som fjällen har att erbjuda, sommar som vinter. Med längdskidor och skoter tar du dig från dörren direkt ut i fjällvärlden, och du befinner dig mitt i Skandinaviens största skidområde för alpint och toppturer. Här trivs träningsgrupper och familjer i olika typer av boenden. Generösa ytor med nytt gym och vallrum gör det enkelt att vara aktiv.

North Mountain Lodge