Redo för lite äventyr?

Boende i Funäsdalen

Paket & erbjudande

Skidåkarpaket

7 nätter inkl. boende, halvpension och skipass

Läs mer

Kortvecka

4 nätter inkl. boende, helpension och skipass

Från 5055 kr/vuxen

Läs mer

Seniorpaket

2-4 nätter inkl. boende, halvpension, gondolbiljett och en lunch på Toppstugan

Från 2285 kr/vuxen

Läs mer

Vandrarhem

Vandrarhem

Vandrarhemmet i byn

Här bor du lite enklare men fortfarande nära till allt i byn. Vandrarhemmet ligger i samma byggnad som Hotell Funäsdalen. Ljusa, fräscha och öppna ytor och hemtrevliga rum. Vandrarhemmet är i två plan och totalt finns här 13 rum i olika storlekar.


Boka nu

Läs mer om Vandrarhemmet

North Mountain Lodge

Här bor du som vill njuta av allt som fjällen har att erbjuda, sommar som vinter. Med längdskidor och skoter tar du dig från dörren direkt ut i fjällvärlden, och du befinner dig mitt i Skandinaviens största skidområde för alpint och toppturer. Här trivs träningsgrupper och familjer i olika typer av boenden. Generösa ytor med nytt gym och vallrum gör det enkelt att vara aktiv.


Boka nu

Läs mer om North Mountain Lodge

Stugor och lägenheter

Lodge Skars

Lodge Skars passar bra för träningsgrupper och större sällskap som uppskattar att bo bekvämt med hög standard. Totalt finns 8 sovrum med totalt 18 bäddar.


Boka nu

Läs mer om Lodge Skars
Hyr fjällstuga i Funäsdalen

Kåvanstugan

Om du vill hyra en egen fjällstuga så finns många alternativ runt omkring Funäsdalen. Ett av dem är Kåvanstugan med plats för upp till 8 personer.


Boka nu

Kåvanstugan
Viste

Viste

Viste är en modern och nyutvecklad fjällby med bästa möjliga ski in/ out läge bredvid sexstolsliften Kåvan Express.


Boka nu

Läs mer om Viste

Ski Village

Välplanerade, moderna lägenheter nära liften. Här bor du med utsikt över berget, sjön och byn. På tio minuters promenadavstånd ligger Funäsdalen by.


Boka nu

Läs mer om Ski Village

Funäs Ski Lodge

Alldeles vid foten av Funäsdalsberget, ett stenkast från bycentrum hittar du Funäs Ski Lodge. Lodgen består av sex fristående byggnader med 5-8 lägenheter i varje. Totalt 34 moderna lägenheter av hög kvalitet, med alla bekvämligheter du behöver för en avkopplande vistelse.


Boka nu

Läs mer om Funäs Ski Lodge

Funäsdalsporten Röda Husen

Funäsdalsporten Röda Husen har välplanerade lägenheter med endast 150 m till Röstbergsliften som tar dig till toppen av Funäsdalsberget. Här bor du med utsikt över berget, sjön och byn.


Boka nu

Läs mer om Funäsdalsporten Röda Husen

Sjöängsvägen

Här bor du med närhet till både Funäsdalssjön, längdspår och Gondolen. Lägenheten är 126 kvm i etage, med plats för 10+1 personer fördelat på 5 sovrum. Ljusinsläpp från tre håll och vacker utsikt över Funäsdalssjön.


Boka nu

Sjöängsvägen

Funäsdalsporten

Tvärs över gatan från Röstbergsliften ligger nybyggda etagelägenheter med bastu och braskamin. Här bor du med närhet till både Funäsdalsberget och Röstberget med utsikt över Anåfjället i norr och Skarvarna i söder.


Boka nu

Läs mer om Funäsdalsporten

Kåvan Chalet

Här bor du mitt i pisten! De moderna lägenheterna är välplanerade och har stort fokus på generösa rum för umgänge och gemenskap. Alla lägenheter erbjuder bastu och eldstad för mysiga hemmakvällar.

Boka nu

Läs mer om Kåvan Chalet

Kåvan Townhouse

Nybyggda lägenheter med fokus på smarta förvaringar samt möjlighet till att ta hand om sin utrustning. Från lägenheterna, som ligger granne med pisten, kan du ta på och av skidorna precis utanför dörren.

Boka nu

Läs mer om Kåvan Townhouse

Funäs Fjällby

Funäs Fjällby erbjuder nybyggda lägenheter med ski-in/ski-out vid foten av Funäsdalsberget. Här bor du mitt i mellan Kåvan Express och Lolandet (barnområde) åt ena hållet och Funäsparken åt andra.

Boka nu

Läs mer om Funäs Fjällby