Redo för lite äventyr?

Boende

Hotell Funäsdalen
Hotell Funäsdalen

Hotell Funäsdalen

Välkommen till Hotell Funäsdalen, centralt beläget och det enda året runt öppna hotellet i byn. Hotellet tillhör den svenska fjällvärldens mer klassiska hotell med anor från 1947. Här finns en välkomnande fjällkänsla som sitter i väggarna sedan snart sju decennier.

Hotell Funäsdalen
Vandrarhem

Vandrarhem

Vandrarhemmet är ett bra alternativ för dig som vill ha ett billigare boendealternativ men ändå bo bra och centralt. Vandrarhemmet är i två plan. På övre plan finns 8 rum, alla med våningssängar. På nedre plan finns 5 rum, två rum med våningssängar och tre rum med dubbelsängar.

Vandrarhem

Funäsdalsporten

Funäsdalsporten har välplanerade lägenheter med endast 150 m till Röstbergsliften som tar dig till toppen av Funäsdalsberget. Här bor du med utsikt över berget, sjön och byn.

Funäsdalsporten

Ski Village

Välplanerade, moderna lägenheter nära liften. Här bor du med utsikt över berget, sjön och byn. På tio minuters promenadavstånd ligger Funäsdalen by.

Ski Village
Funäs Ski Lodge

Funäs Ski Lodge

Alldeles vid foten av Funäsdalsberget, ett stenkast från bycentrum hittar du Funäs Ski Lodge. Lodgen består av sex fristående byggnader med 5-8 lägenheter i varje. Totalt 34 moderna lägenheter av hög kvalitet, med alla bekvämligheter du behöver för en avkopplande vistelse.

Funäs Ski Lodge
Hyr fjällstuga i Funäsdalen

Hyr en stuga

Om du vill hyra en egen fjällstuga så finns många alternativ runt omkring Funäsdalen. Ett av dem är Kåvanstugan med plats för upp till 8 personer.

Boka Kåvanstugan