Redo för lite äventyr?

Konferens och gruppresor

Känn lugnet eller jaga de stora upplevelserna tillsammans

Fjällvärlden runt Funäsdalen bjuder på de allra bästa förutsättningarna för ett lyckat möte med närhet till naturen, vidderna och aktiviteter för alla. Låt tystnaden och lugnet inspirera er eller ladda energi med utmanande aktiviteter.

Foto © Linus Zetterlund

Foto © Emrik Jansson

Här aktiverar ni er enkelt med skidåkning, skoter, vandring, fiske, matlagning, äventyr eller andra upplevelser som skapar sammanhållning, energi och boostar kreativiteten.

Hotell Funäsdalen

Hotell Funäsdalen ligger mitt i byn, nära till allt såsom gondol-liften och bussterminalen. Bo i hotellet, på vårt vandrarhem eller i lägenhet. Med personlig service, kunnig och engagerad personal ser vi till att göra ert möte till något att minnas. På kvällen slappnar ni av i vår pool, jacuzzi, bar och restaurang. Alla paket kan skräddarsys helt efter önskemål.

Konferens på Hotell Funäsdalen

Konferensrum

På Hotell Funäsdalen tar vi hand om dina möten. Här finns rum från 27 kvadratmeter upp till 90 kvadratmeter. Restaurang, badhus, relax, lounge, bar och hotellrum allt under samma tak.

Konferensrum Hotell Funäsdalen

Aktiviteter

Kombinera nytta med nöje. Även om ni har mycket på agendan så kan det vara skönt med en paus. Vi har en hel del olika aktiviteter som passar de flesta. Åk hem tillsammans med nya minnen från vackra Funäsdalen.

Konferensaktiviteter