Redo för lite äventyr?

Konferens och gruppresor

Energigivande och upplevelserik konferens i fjällen

Fjällvärlden runt Funäsdalen bjuder på de allra bästa förutsättningarna för en lyckad konferens med närhet till naturen, vidderna och aktiviteter för alla. Låt tystnaden och lugnet inspirera er eller ladda energi med utmanande aktiviteter. Oavsett årstid erbjuder Funäsfjällen upplevelser som skapar sammanhållning, energi och boostar kreativiteten. Här väntar äventyret utanför dörren!

 

Vi skräddarsyr din konferensvistelse efter dina behov och önskemål. Kontakta oss via mail info@funasdalenberghotell.se för offert.

Konferenspaket sommar

Halvdagskonferens

En halv konferensdag inkl. frukost, lunch,  fika, kaffe och frukt samt konferenslokal.

Kan bokas för 2-40 personer.

Pris från 540kr/person.

Läs mer och boka

Konferensdag

En konferensdag inkl. frukost, lunch,  fika, kaffe och frukt samt konferenslokal.

Kan bokas för 2-40 personer.

Pris från 755kr/person.

Läs mer och boka

Konferens med övernattning

Två konferensdagar inkl. 2 luncher, fika, tvårättersmeny, frukost, kaffe och frukt, del i dubbelrum samt konferenslokal.

Kan bokas för 2-40 personer.

Pris från 2010kr/person.

Läs mer och boka

Konferens på Hotell Funäsdalen

Konferensrum

På Hotell Funäsdalen tar vi hand om dina möten. Här finns både stora och mindre konferensrum, från 27 kvadratmeter upp till 90 kvadratmeter. I samma byggnad hittar du både restaurang, relax, lounge, bar och hotellrum.

Konferensrum Hotell Funäsdalen

Aktiviteter

Kombinera nytta med nöje. Även om ni har mycket på agendan så kan det vara skönt med en paus. Vi har en hel del olika aktiviteter som passar de flesta. Åk hem tillsammans med nya minnen från vackra Funäsdalen.

Konferensaktiviteter