Redo för lite äventyr?

Vinter i Funäsdalen

Med över 300 meters fallhöjd (högsta i Funäsfjällen) finns här skidåkning med både branta och svåra partier som kräver lite mer, långa härliga sluttningar och roliga skogspartier

Oavsett om du är en inbiten alpinåkare, hängiven jibber, utforskande freerideåkare eller provar att åka skidor eller snowboard för första gången så kommer du att hitta det som just passar dig. Säsongen 2024/2025 har Funäsdalsberget öppet 30/11 2024 – 21/4 2025.

Liftnära boende i Funäsdalen

Vi förmedlar boende för den stora eller lilla familjen. Välj mellan hotell med halvpension, välutrustade lägenheter eller klassiska fjällstugor. Här hittar du semesterboende med närhet till Funäsdalsberget, skoterleder och längdskidspår.

Boka nu

Aktiviteter

Skidskola

Vår egna skidskola bjuder in till äventyr för alla, oavsett om din skidkarriär precis har börjat eller om du vill ta din skidåkning till en högre nivå.

Läs mer

Funäsparken

Här hittar du en av Sveriges bästa parker med kreativa features för alla kategorier och nivåer av åkare och både svarta, röda och blå linjer.

Läs mer

Alpin Racing

Här finns det goda träningsmöjligheter tidigt på säsongen med ambitionen att ha Nordens bästa underlag i våra backar.

Läs mer

Offpist

Funäsdalsberget har många alternativ för offpist. Här finns brant och exponerad åkning såväl som varierande skogsåkning.

Läs mer