Redo för lite äventyr?

Vinter i Funäsdalen

Med över 300 meters fallhöjd (högsta i Funäsfjällen) finns här skidåkning med både branta och svåra partier som kräver lite mer, långa härliga sluttningar och roliga skogspartier. Oavsett om du är en inbiten alpinåkare, hängiven jibber, utforskande freerideåkare eller provar att åka skidor eller snowboard för första gången så kommer du att hitta det som just passar dig.

Liftnära boende i Funäsdalen

Vi förmedlar boende för den stora eller lilla familjen. Välj mellan hotell med halvpension, välutrustade lägenheter eller klassiska fjällstugor. Här hittar du semesterboende med närhet till Funäsdalsberget, skoterleder och längdskidspår.

Boka nu

Erbjudande

Jul i Funäsdalen

Drömmer du om en jul i ett sagolikt vinterlandskap? Sätt guldkant på vistelsen och boka paketet Jul i Funäsdalen inklusive logi på Hotell Funäsdalen och halvpension. På julafton ersätts ordinarie pensionssmiddag av ett julbord med kalla rätter, en julinspirerad varmrätt och ett stort dessertbord. På Hotell Funäsdalen kan du alltid välja ankomst- och avresedag, minimum 3 nätter över jul- och nyår.

Boka nu

Skidåkarpaketet

Med skidåkarpaketet kan du hoppa i pjäxorna och ge dig upp på berget så snart du har checkat in. Skidåkarpaketet kan bokas minimum en vecka fr.o.m. den 19/12 med valfri ankomst- och avresedag!

I paketet ingår logi på Hotell Funäsdalen, halvpension på Fjällrestaurangen och Fjällpasset – ett skipass som ger dig tillgång till 146 nedfarter i hela Funäsfjällen.

Boka nu

Vinter i Funäsdalen

Boka Vinter i Funäsdalen och spara upp till 15% på din vistelse! Starta dagen på bästa sätt med vår stora frukostbuffé innan du ger dig ut på äventyr i naturen. På kvällen avnjuter du en fast tvårättersmiddag av kockarnas val.

Paketet inkluderar boende och halvpension på Hotell Funäsdalen, minimum 3 nätter.

Boka nu

Aktiviteter

Skidskola

Vår egna skidskola bjuder in till äventyr för alla, oavsett om din skidkarriär precis har börjat eller om du vill ta din skidåkning till en högre nivå.

Läs mer

Funäsparken

Här hittar du en av Sveriges bästa parker med kreativa features för alla kategorier och nivåer av åkare och både svarta, röda och blå linjer.

Läs mer

Alpin Racing

Här finns det goda träningsmöjligheter tidigt på säsongen med ambitionen att ha Nordens bästa underlag i våra backar.

Läs mer

Offpist

Funäsdalsberget har många alternativ för offpist. Här finns brant och exponerad åkning såväl som varierande skogsåkning.

Läs mer