Redo för lite äventyr?

Alpin racing

Vi öppnar tidigt och har gott om snö

I Funäsdalen kommer kylan och snön tidigt och vi kan oftast köra igång den alpina träningen på Funäsdalsberget redan i början av november. Under månaderna därefter producerar vi det underlag i backarna som gjort berget känt bland både tränare och aktiva. Vi har ambitionen att även fortsättningsvis ha Nordens bästa underlag i våra backar.

Vi forsätter att utveckla Sveriges Alpina ungdomsarena. Under de senaste åren har snöläggningskapaciteten utökats ytterligare, vi har byggt nya nedfarter till byn, satt upp mer belysning i backarna och skapat en park med standard för både tävling och träning.

Vill du träna på Funäsdalsberget?

Kontakta oss på race@funasdalenberghotell.se för mer information!

Kontakta oss

Vi ser Funäsdalsberget som den ideala platsen för utveckling av skidåkare. Variationen av backar, bra underlag, tidig snö och en effektiv lift som tar dig överallt, är bara några av de fördelar som finns här på Funäsdalsberget.
Linn Öhagen, Pinnens Racing

Boende för träningsläger och tävling

Vi erbjuder allt från hotell med halvpension till lägenheter med självhushåll, välj att bo individuellt eller tillsammans med lagkompisarna. Kontakta oss för offert på gruppbokningar eller längre vistelser.

Boka boende Kontakta oss

Följ Funäsdalen Racing på Facebook för att ta del av allt som händer hos oss

Följ vår Facebooksida Funäsdalen Racing, här kommer vi informera om allt gällande träning och tävling.

Läs mer...

Funäsdalsberget blir regionalt tränings- och utvecklingscenter för alpina landslagen

Funäsdalsberget blir regionalt tränings- och utvecklingscenter för alpina landslagen

Läs mer...