Redo för lite äventyr?

Vandrarhem

Vandrarhem Funäsdalen

På Hotell Funäsdalens vandrarhem finns 2 – 4 bäddsrum, totalt 13 rum med sammanlagt 36 bäddar som ligger i samma byggnad som hotellet men med egen ingång. Gemensamma utrymmen är kök, TV-rum, toaletter och dusch. Tvättmaskin och torktumlare kan hyras mot avgift. I köket finns kyl, frys, spis med ugn, micro och kaffebryggare.

Vandrarhemmet är i två plan. På övre plan finns 8 rum, alla med våningssängar. På nedre plan finns 5 rum, två rum med våningssängar och tre rum med dubbelsängar (som kan dras isär till två separata bäddar). Vandrarhemmet är ett bra alternativ för dig som vill ha ett billigare boendealternativ men ändå bo bra och centralt. Fri WiFi för alla gäster.


Boka nu

Vandrarhem North Mountain Lodge

Här bor du som vill njuta av allt som fjällen har att erbjuda, sommar som vinter. Fokus  är att erbjuda klubbar och föreningar bra boende och träningsmöjligheter som passar större grupper och aktiva idrottare. I Storskarven och Lillskarven bor du på vandrarhem och har samtidigt tillgång till stort gym och generöst vallarum med skidförvaring. Boendet passar såväl familjen som stora grupper. Våra rum är enkelt och trevligt inredda med två till fyra bäddar, handfat och gott om förvaring. Kök, uppehållsrum, bastu, dusch, wc delas med andra gäster.

Boka nu