Redo för lite äventyr?

Hyra utrustning i Funäsdalen

Fjällsport i Funäsdalen

Fjällsport

Fjällsport  ligger i tegelbyggnaden Centrumhuset, som ligger alldeles bredvid Hotell Funäsdalen. Här kan du hyra skidor, boka aktiviteter, köpa sportutrustning, lämna in skidorna för slipning och vallning, och få experthjälp med bootfitting. Vi har även fiskeutrustning, skor, regn- och friluftskläder. Besök oss i butiken, vi berättar gärna om det senaste skvallret från fjället!

 

Hyra utrustning

Oavsett vilken typ av utrustning du är i behov av, kan vår sportbutik tillgodose de flestas önskemål. Allt från fjällpulka, ryggsäck och termos till sylvasst och fort i backen eller långt och länge i spåret. Bäst är att förboka så ni är säkra på att få den utrustning ni önskar och behöver för er vistelse hos oss i Funäsfjällen.

Hyr utrustning Öppettider Prislista

Topsport

Topsport i Funäsdalen ligger mitt i byn. Här kan du hyra och testa din utrustning innan köp, köpa kläder och accessoarer för allt inom äventyr och friluftsliv. Topsport Funäsdalen är ett nav för både besökare och lokalbefolkningen. Vi som jobbar här brinner för äventyr och aktiviteter i Funäsfjällen.

Butiken har ett brett utbud inom outdoor och tillbehör för sport och fritid. Här finns även det du behöver för fiske, kartor, cykeltillbehör, miniapotek för din hund och annat som du behöver för att vistas i naturen.

Passa på att hyra eller testa årets skidmodeller och cyklar i dess rätta miljö hos oss. Här kan du också hyra klättersele och testa Funäsdalsbergets via ferrata-led. Personalen delar gärna med sig av sin lokala kunskap och tipsar om turer och utflykter. Topsport Funäsdalen har en lång historia med lokal anknytning och entreprenörskap, vi har hjälpt besökare och ortsbefolkningen sedan 1972 och det tänker vi fortsätta med!

Topsport

Sportstugan

Liten fin butik med stort sortiment från kända varumärken; Peak Performance, Fjällräven, Boomerang, Elevenate, Part Two, Timberland, Lexington, J Lindeberg, Arc’teryx, Hanwag, New House, Houdini, Hestra, Devold, Smartwool, Moonboots och mycket mer.