Redo för lite äventyr?

Kåvan

Nybyggda lägenheter med ski-in/ski-out och traditionella fjällstugor

I Kåvan hittar du allt från nybyggda lägenheter med ski-in/ski-out till en mysig fjällstuga i Kåvanskogen. Här finns boende för den stora eller lilla familjen som prioriterar närhet till skidåkning på Funäsdalsberget samt till längdskidspår och skoterleder.

Funäs Fjällby

Funäs Fjällby erbjuder nybyggda lägenheter med ski-in/ski-out vid foten av Funäsdalsberget. Här bor du mitt i mellan Kåvan Express och Lolandet (barnområde) åt ena hållet och Funäsparken åt andra. Hoppa på skidorna utanför dörren och njut av långa dagar på berget! De moderna lägenheterna är välplanerade och erbjuder öppna ytor för umgänge och gemenskap.

Boka nu

>> Läs mer om Funäs Fjällby

Kåvan Townhouse

Kåvan Townhouse erbjuder nybyggda och rymliga lägenheter i Kåvan med ski-in/ski-out. Här bor du bekvämt med skidbacken som närmsta granne. Lägenheterna erbjuder bekvämligheter som braskamin, bastu och fullt utrustat kök med plats upp till 9 personer!

Boka nu

>> Läs mer om Kåvan Townhouse

Kåvanstugorna

I Kåvan hittar du traditionella fjällstugor med plats för upp till 11 personer. I stugorna finns bekvämligheter så som ett fullt utrustat kök, braskamin, bastu, torkskåp och TV. Här finns det gott om plats att njuta av lugna kvällar tillsammans! Stugorna är 74-80kvm och ligger med närhet till Ljusnan och längdspår.

Boka nu

>> Läs mer om Kåvanstugorna

Ljungvind

Nyproducerade lägenheter för familjen som vill ha en mysig semestervecka eller för vintersportaren som ställer höga krav på boendets funktionalitet och läge. Här möter modern arkitektur härjedalsk tradition. Lägenheterna har uteplats och/eller balkong med utsikt mot backen och endast ett pjäxkliv från skidliften.

Boka nu

>> Läs mer om Ljungvind

Viste

Viste är en modern och nyutvecklad fjällby med bästa möjliga ski-in/ski-out läge bredvid sexstolsliften Kåvan Express. Här hittar du funktionella lägenheter för den lilla och mellanstora familjen. I dessa välutrustade lägenheter bor ni bekvämt under er vistelse!

Boka nu

>> Läs mer om Viste

Ömsedal

Ömsedal erbjuder rymliga, nybyggda lägenheter med ski-in/ski-out i direkt anslutning till Parkliften och Funäsdalsberget. Lägenheterna är mellan 80-100kvm med plats för upp till 11 personer fördelat på 3 sovrum. Alla lägenheter är utrustade med bastu och modernt inredda. Lägenheterna erbjuder rymliga utrymmen och öppna ytor för umgänge och gemenskap under er semester!

Boka nu

>> Läs mer om Ömsedal