Redo för lite äventyr?

Kåvan

Nybyggda lägenheter med ski-in/ski-out och en traditionell fjällstuga

I Kåvan hittar du allt från nybyggda lägenheter med ski-in/ski-out till en mysig fjällstuga i Kåvanskogen. Här finns boende för den stora eller lilla familjen som prioriterar närhet till skidåkning på Funäsdalsberget samt till längdskidspår och skoterleder.

Viste

Viste är en modern och nyutvecklad fjällby med bästa möjliga ski-in/ski-out läge bredvid sexstolsliften Kåvan Express. Här hittar du funktionella lägenheter för den lilla och mellanstora familjen. I dessa välutrustade lägenheter bor ni bekvämt under er vistelse!

Boka nu

>> Läs mer om Viste

Kåvan Townhouse

Kåvan Townhouse erbjuder nybyggda och rymliga lägenheter i Kåvan med ski-in/ski-out. Här bor du bekvämt med skidbacken som närmsta granne. Lägenheterna erbjuder bekvämligheter som braskamin, bastu och fullt utrustat kök med plats upp till 9 personer!

Boka nu

>> Läs mer om Kåvan Townhouse

Kåvan Chalet

Kåvan Chalet  erbjuder nybyggda, välplanerade lägenheter mitt i pisten. Här finns det gott om rum för umgänge efter aktiva dagar på Funäsdalsberget. Lägenheterna erbjuder bekvämligheter som braskamin, bastu och fullt utrustat kök. Dessutom har alla lägenheter stora fönster mot vackra Anåfjället!

Boka nu

>> Läs mer om Kåvan Chalet

Kåvanstugan

I Kåvan hittar du denna traditionella fjällstuga med plats för upp till 11 personer. I den renoverade stugan finns bekvämligheter så som ett fullt utrustat kök, braskamin, bastu, torkskåp och TV. I denna rymliga stuga finns det gott om plats att njuta av lugna kvällar tillsammans!

Boka nu

Hyr fjällstuga i Funäsdalen

Funäs Fjällby

Funäs Fjällby erbjuder nybyggda lägenheter med ski-in/ski-out vid foten av Funäsdalsberget. Här bor du mitt i mellan Kåvan Express och Lolandet (barnområde) åt ena hållet och Funäsparken åt andra. Hoppa på skidorna utanför dörren och njut av långa dagar på berget! De moderna lägenheterna är välplanerade och erbjuder öppna ytor för umgänge och gemenskap.

Boka nu

>> Läs mer om Funäs Fjällby