Redo för lite äventyr?

Röstberget

Välplanerade lägenheter i direkt anslutning till Röstbergsliften

På Röstberget hittar du allt från fräscha lägenheter med ski-in/ski-out till välutrustade lägenheter med bastu och braskamin. Här finns boende för den stora eller lilla familjen som prioriterar närhet till skidåkning på Funäsdalsberget samt till längdskidspår.

Funäs Ski Lodge

I Funäs Ski Lodge bor du så nära liften du kan komma. Med skidbacken på ena sidan och utsikt över Funäsdalssjön och Rödfjället på den andra kan du verkligen njuta av det faktum att ett par stavtag är allt som krävs för att ta dig till Röstbergsliften. Lägenheterna finns i fyra storlekar, från de 39 kvadratmeter stora studiolägenheterna till de generösa generations- och flerfamiljsboendena på 120 kvadratmeter.

Boka nu

>> Läs mer om Funäs Ski Lodge

Ski Village

Här bor du med utsikt över berget, sjön och byn. Tvärs över gatan ligger Röstbergsliften och på tio minuters promenadavstånd ligger Funäsdalen by. Härifrån tar du dig dessutom smidigt till längdskidspåren på Röstberget och Funäsdalens IP. Alla lägenheter har braskamin, bastu och balkong med plats upp till 9 personer.

Boka nu

>> Läs mer om Ski Village

Funäsdalsporten

Funäsdalsporten erbjuder nybyggda lägenheter i etage tvärs över gatan från Röstbergsliften. Här bor du med utsikt över Anåfjället i norr och Skarvarna i söder. På 5 minuters promenadavstånd kommer du längdskidspåren på Röstberget. Lägenheten är 70 kvm i etage, med plats för 6+1 personer fördelat på 3 sovrum.

Boka nu

>> Läs mer om Funäsdalsporten