Redo för lite äventyr?

Röstberget

Välplanerade lägenheter i direkt anslutning till Röstbergsliften

På Röstberget hittar du allt från fräscha lägenheter med ski-in/ski-out till välutrustade lägenheter med bastu och braskamin. Här finns boende för den stora eller lilla familjen som prioriterar närhet till skidåkning på Funäsdalsberget samt till längdskidspår.

Funäs Ski Lodge

I Funäs Ski Lodge bor du så nära liften du kan komma. Med skidbacken på ena sidan och utsikt över Funäsdalssjön och Rödfjället på den andra kan du verkligen njuta av det faktum att ett par stavtag är allt som krävs för att ta dig till Röstbergsliften. Lägenheterna finns i fyra storlekar, från de 39 kvadratmeter stora studiolägenheterna till de generösa generations- och flerfamiljsboendena på 120 kvadratmeter.

Boka nu

>> Läs mer om Funäs Ski Lodge

Funäsdalshöjden

På Funäsdalshöjden bor du i nybyggda lägenheter med bastu. Här når du Röstbergsliften eller längdspåren på Funäsdalsens IP och Röstberget på bara ett par minuter. Samtliga lägenheter har ett skidförråd utanför dörren samt altan eller balkong.

Boka nu

>> Läs mer om Funäsdalshöjden

Funäsdalsporten

Funäsdalsporten erbjuder nybyggda lägenheter tvärs över gatan från Röstbergsliften. Här bor du med utsikt över Anåfjället i norr och Skarvarna i söder. På tio minuters promenadavstånd ligger Funäsdalen by med kaféer, restauranger, systembolag, post och välsorterade livsmedelsbutiker och sportaffärer. Lägenheterna är 70 kvm i etage, med plats för 6+1 personer fördelat på 3 sovrum. Alla lägenheter är utrustade med bastu, braskamin och balkong.

Boka nu

>> Läs mer om Funäsdalsporten

Funäsdalsporten Röda Husen

Funäsdalsporten erbjuder välplanerade lägenheter i etage tvärs över gatan från Röstbergsliften. Här bor du med utsikt över Anåfjället i norr och Skarvarna i söder. På 5 minuters promenadavstånd kommer du längdskidspåren på Röstberget. Lägenheterna är mellan 54-70kvm. Alla lägenheter är utrustade med bastu och braskamin.

Boka nu

>> Läs mer om Funäsdalsporten Röda Husen

Salomons väg

På Salomons väg ligger nybyggda boende 5 min promenad från Röstbergsliften. På tio minuters promenadavstånd ligger Funäsdalen by med kaféer, restauranger, systembolag, post och välsorterade livsmedelsbutiker och sportaffärer. Boendena är mellan 53-75kvm och utrustade med bastu och braskamin.

Boka nu

>> Läs mer om Salomons väg

Ski Village

Här bor du med utsikt över berget, sjön och byn. Tvärs över gatan ligger Röstbergsliften och på tio minuters promenadavstånd ligger Funäsdalen by. Härifrån tar du dig dessutom smidigt till längdskidspåren på Röstberget och Funäsdalens IP. Alla lägenheter har braskamin, bastu och balkong med plats upp till 9 personer.

Boka nu

>> Läs mer om Ski Village