Redo för lite äventyr?

All-inclusive sommarerbjudande

Paketet för dig som vill maxa dagarna på fjället

Sätt guldkant på vistelsen med all-inclusive

Med detta paket kan du lägga all energi på att utforska Funäsdalsberget och kringliggande fjäll. I paketet ingår dessutom en gondolbiljett, en lunch på Toppstugan och tre luncher från Fjällrestauranngen – välj mellan ordinarie lunch enl. meny på Fjällrestaurangen eller lunchlåda att ta med på äventyr. Ta chansen och maxa upplevelserna samtidigt som vi förser dig med energirik frukost, lunch och middag.

På Hotell Funäsdalen startar du dagen på bästa sätt med vår stora frukostbuffé innan du ger dig ut på äventyr i naturen. I paketet ingår lunch på Toppstugan en av dagarna och tre luncher från Fjällrestauranngen – välj mellan ordinarie lunch enl. meny på Fjällrestaurangen eller lunchlåda att ta med på fjället. På kvällen avnjuter du en smakfull rätt av kockarnas val på Fjällrestaurangen.

I detta paket ingår 4 övernattningar på Hotell Funäsdalen, helpension varav 1 lunch på Toppstugan och 3 luncher från Fjällrestaurangen enl. beskrivning ovan samt en t/r gondolbiljett. När du bokar något av våra paket har du alltid fri avbokning fram till 21 dagar innan ankomst. Paketet kan bokas med valfri ankomstdag mellan den 21/6 och 16/8 2023.

Boka nu