Redo för lite äventyr?

Längdpaket

Upplev magisk längdskidåkning i Funäsdalen

Här åker du längdskidor i en storslagen fjällmiljö, genom dalgångar och över högfjäll

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren längdskidåkare erbjuder detta paket de bästa förutsättningarna för ett roligt äventyr i Funäsdalen med omnejd. Spårknappen ger dig chansen att utforska några av Sveriges främsta längdspår i Funäsfjällen. Här åker du längdskidor i en storslagen fjällmiljö, genom dalgångar och över högfjäll. Totalt har du tillgång till ca 300 kilometer preparerade längdspår av varierande svårighetsgrader. Som gäst på Hotell Funäsdalen hoppar du enkelt på spåren på Funäsdalssjön som tar dig ut i det stora spårnätet. Med skidbussen som stannar på andra sidan vägen av Hotell Funäsdalen kan du enkelt utforska längdspår i Funäsfjällens alla dalgångar – och med spårknappen åker du skidbuss gratis!

På Hotell Funäsdalen startar du dagen på bästa sätt med vår stora frukostbuffé innan du ger dig ut på äventyr i naturen. På kvällen avnjuter du en smakfull rätt av kockarnas val.

Pris från 2910 kr/vuxen

I detta paket ingår del i dubbelrum på Hotell Funäsdalen med helpension, 2-dagars spårknapp samt Gondolbiljetter. En av dagarna kan lunchen avnjutas på Toppstugan och den andra dagen tar du med ett smörgåspaket från frukosten. När du bokar något av våra paket har du alltid fri avbokning fram till 21 dagar innan ankomst. 

Boka nu