Redo för lite äventyr?

Konferens med femkamp

Fjällkonferens med femkamp

Samla kollegorna för en energigivande och aktivitesfylld konferens i Funäsdalen. Här bor ni bekvämt på Hotell Funäsdalen inklusive helpension på Fjällrestaurangen i samma byggnad och har fri tillgång till konferenslokal under hela vistelsen.

Med detta äventyrsfyllda konferenspaket skapar ni ny energi i gruppen och kreativiteten en boost. Här väntar äventyret på er utanför dörren!

Kicka igång konferensen med en gemensam lunch på Fjällrestaurangen, inklusive salladsbuffé, bröd, kaffe och kaka. Under eftermiddagen har ni tillgång till konferenslokal inklusive fika. Ta även chansen och njut av en lugn stund i vår bastu & relax eller upplev Funäsdalen på egen hand. På kvällen avnjuter ni en utvald tvårättersmeny av kockarnas val.  Morgonen därpå startar ni med en stor frukostbuffé och därefter väntar femkamp på Funäsdalsberget! Se fram emot en fartfylld förmiddag med skidåkning, lekar och team-buildingaktiviteter. Alltsammans avslutas med en mysig grillunch i Fjällkåtan*. Under eftermiddagen har ni återigen tillgång till konferenslokal inkl. fika. På kvällen avnjuter ni en smakfull trerättersmeny av kockarnas val. Avresedagen ingår frukost och lunch samt tillgång till konferenslokalen inkl. fika, kaffe och frukt.

*Vid flurväder (busväder) ersätts grillunchen med ordinarie lunch på Fjällrestaurangen.

Pris: Från 4555 kr/person

Konferenspaketet kan bokas för 10-40 personer med del i dubbelrum.

I paketet ingår: 2 frukostar, 3 luncher, 1 tvårättersmidddag, 1 trerättersmiddag, konferenslokal inkl. fika, kaffe och frukt, del i dubbelrum på Hotell Funäsdalen, femkamp, skidhyra och 2 timmars skipass för Funäsdalsberget.

Maila antalet personer och önskat ankomstdatum till info@funasdalenberghotell.se för offert.

Maila för offert