Redo för lite äventyr?

Konferens med guidad snöskovandring

Upplevelserik konferens

Samla kollegorna för en inspirerande och upplevelserik konferens i Funäsdalen. Här bor ni bekvämt på Hotell Funäsdalen inklusive helpension på Fjällrestaurangen i samma byggnad och har fri tillgång till konferenslokal under hela vistelsen.

Med detta upplevelserika konferenspaket skapar ni ny energi i gruppen och kreativiteten får en boost. Här väntar äventyret på er utanför dörren!

Kicka igång konferensen med en gemensam lunch på Fjällrestaurangen, inklusive salladsbuffé, bröd, kaffe och kaka. Under eftermiddagen har ni tillgång till konferenslokal inklusive fika. Ta även chansen och njut av en lugn stund i vår bastu & relax eller upplev Funäsdalen på egen hand. På kvällen avnjuter ni en utvald tvårättersmeny av kockarnas val.  Morgonen därpå startar ni med en stor frukostbuffé och därefter väntar en guidad snöskovandring på toppen av Funäsdalsberget! Tillsammans med vår guide tar ni Gondolen till toppen och njuter av en snöskovandring med magiska vintervyer i alla väderstreck. Turen avslutas med en smakfull lunch i Toppstugan med milsvida vyer över kringliggande fjälltoppar! Under eftermiddagen har ni återigen tillgång till konferenslokal inkl. fika. På kvällen avnjuter ni en smakfull trerättersmeny av kockarnas val. Avresedagen ingår frukost och lunch samt tillgång till konferenslokalen inkl. fika, kaffe och frukt.

Pris: Från 3980 kr/person

Konferenspaketet kan bokas för 3-15 personer med del i dubbelrum.

I paketet ingår: 2 frukostar, 3 luncher, 1 tvårättersmidddag, 1 trerättersmiddag, konferenslokal inkl. fika, kaffe och frukt, del i dubbelrum på Hotell Funäsdalen, gondolbiljett, snöskohyra och guide. 

Maila antalet personer och önskat ankomstdatum till info@funasdalenberghotell.se för offert.

Maila för offert