Redo för lite äventyr?

Konferens med kvällsåkning

Fjällkonferens med kvällskidåkning

Maxa både effektiviteten och upplevelserna med en konferens i Funäsdalen. Här bor ni bekvämt på Hotell Funäsdalen inklusive helpension på Fjällrestaurangen i samma byggnad och har fri tillgång till konferenslokal under hela vistelsen.

Med detta konferenspaket maxar ni konferensdagarna i Funäsdalen. Kreativiteten får en rejäl boost i det inspirerande vinterlandskapet och tillsammans får ni njuta av kvällskidåkning på Funäsdalsberget. Här väntar skidåkningen och upplevelserna på er utanför dörren!

Kicka igång konferensen med en gemensam lunch på Fjällrestaurangen, inklusive salladsbuffé, bröd, kaffe och kaka. Under eftermiddagen har ni tillgång till konferenslokal inklusive fika. Ta även chansen och njut av en lugn stund i vår bastu & relax eller upplev Funäsdalen på egen hand. På kvällen avnjuter ni en utvald tvårättersmeny av kockarnas val.  Morgonen därpå startar ni med en stor frukostbuffé och har därefter tillgång till konferenslokal under hela dagen inkl. fika, frukt och kaffe. Från kl. 11.30 avnjuter ni en gemensam lunch på Fjällrestaurangen. Efter avslutad konferens serveras en lättare måltid och sedan får ni uppleva Funäsdalsberget och njuta av kvällsskidåkning i våra belysta backar mellan kl. 18.00-20.00. Gondolen på andra sidan gatan tar ni er smidigt upp till toppen med vyer av det glimrande vinterlandskapet. Efter kvällsåkningen serveras en Renklämma med ett glas öl/vin eller alkoholfritt alternativ på Fjällrestaurangen.  På avresedagen ingår frukost och lunch samt tillgång till konferenslokalen inkl. fika, kaffe och frukt.

Pris: Från 4300 kr/person

Konferenspaketet kan bokas tisdag-torsdag för 2-40 personer med del i dubbelrum.

I paketet ingår: 2 frukostar, 3 luncher, 1 tvårättersmidddag, 1 lättare middagsservering, 1 Renklämma med ett glas öl/vin/alkoholfritt alternativ, konferenslokal inkl. fika, kaffe och frukt, del i dubbelrum på Hotell Funäsdalen, skidhyra och 2 timmars skipass för Funäsdalsberget.

Maila antalet personer och önskat ankomstdatum till info@funasdalenberghotell.se för offert.

Maila för offert