Redo för lite äventyr?

Konferens med längdskidåkning

Längdskidåkning i Funäsda

Upplevelserik konferens med längdskidåkning

Samla skidsugna kollegor för en upplevelserik och energigivande konferens i Funäsdalen. Här bor ni bekvämt på Hotell Funäsdalen inklusive helpension på Fjällrestaurangen i samma byggnad och har fri tillgång till konferenslokal under hela vistelsen.

Med detta konferenspaket skapar ni ny energi i gruppen genom upplevelserik längdskidåkning på toppen av Funäsdalsberget och kreativiteten får en rejäl boost i det inspirerande vinterlandskapet. Här väntar skidåkningen på er utanför dörren!

Kicka igång konferensen med en gemensam lunch på Fjällrestaurangen, inklusive salladsbuffé, bröd, kaffe och kaka. Under eftermiddagen har ni tillgång till konferenslokal inklusive fika. Ta även chansen och njut av en lugn stund i vår bastu & relax eller upplev Funäsdalen på egen hand. På kvällen avnjuter ni en utvald tvårättersmeny av kockarnas val.  Morgonen därpå startar ni med en stor frukostbuffé och därefter väntar längdskidåkning på toppen av Funäsdalsberget! Ni tar er till toppen av Funäsdalsberget med Gondolen och kan sedan njuta av fina fjällspår med fantastiska vintervyer. Dessutom får ni chans att finslipa tekniken med en av våra duktiga längdskidlärare. Se fram emot en fartfylld förmiddag med skidåkning och fina vintervyer! Alltsammans avslutas med en lunch på Toppstugan med milsvida vyer. Under eftermiddagen har ni återigen tillgång till konferenslokal inkl. fika. På kvällen avnjuter ni en smakfull trerättersmeny av kockarnas val. Avresedagen ingår frukost och lunch samt tillgång till konferenslokalen inkl. fika, kaffe och frukt.

Pris: Från 4140 kr/person

Konferenspaketet kan bokas för 3-8 personer med del i dubbelrum.

I paketet ingår: 2 frukostar, 3 luncher, 1 tvårättersmidddag, 1 trerättersmiddag, konferenslokal inkl. fika, kaffe och frukt, del i dubbelrum på Hotell Funäsdalen, gondolbiljett, skidhyra, längdlektion och spårknapp.

Maila antalet personer och önskat ankomstdatum till info@funasdalenberghotell.se för offert.

Maila för offert