Redo för lite äventyr?

Sommarnyheter 2022

Aktiviteter

22 juni, 2022

Kvällsöppet i Gondolen och uthyrning av SUP

I år förlänger vi öppettiderna för Gondolen som nu snurrar en timme längre varje dag hela sommaren, öppet 10:00-16:00.  Dessutom utökas öppettiderna ytterligare under juli månad, då Gondolen snurrar till kl. 20.00 varje onsdag. I samband med detta håller Toppstugan extraöppet och erbjuder en utvald middag som kan avnjutas till solnedgången med milsvid utsikt. Detta ger fler möjlighet att uppleva seneftermiddagarna på fjället och njuta av långa dagar på toppen av Funäsdalsberget.

Fjällsport Funäsdalen

Fjällsport Funäsdalen har svirat om till sommarskrud och ger dig goda möjligheter att utforska Funäsfjällen på nya sätt. Här kan du bl.a. hyra SUP, skateboards, olika typer av fiskeutrustning, klätterutrustning, discgolfskit och friluftsutrustning.  Givetvis finns det utrustning för både stora och små. Butiken är dessutom fylld med fiskeutrustning, friluftsutrustning och kläder för diverse olika fjällaktiviteter.

Sommaraktiviteter med Lilla Lo

I sommar har alla barn i Funäsdalen möjlighet att hänga med Lilla Lo på hennes sommaraktiviteter! Du hittar veckans aktiviteter i kalendern på Funäsidag.se.

Vi ses på Funäsdalsberget i sommar!