Redo för lite äventyr?

Nyheter Hotell Funäsdalen vintersäsongen 23/24

Boende

21 december, 2023

Nu presenteras säsongens nyheter på Hotell Funäsdalen.

Konferenspaket

I vinter erbjuder Hotell Funäsdalen ett stort urval konferenspaket fyllda med aktiviteter och upplevelser som kan skräddarsys efter önskemål för det lilla eller mellanstora företaget. Fjällvärlden runt Funäsdalen bjuder på de allra bästa förutsättningarna för en lyckad konferens med närhet till naturen, vidderna och aktiviteter för alla. Låt tystnaden och lugnet inspirera er eller ladda energi med utmanande aktiviteter.  Läs mer om konferenspaketen här!

Nybyggda lägenheter i Kåvan

En lång rad nybyggda lägenheter står klara i Kåvan och inför vintersäsongen utökar Hotell Funäsdalen förmedlingen av lägenheter i Kåvan. Här bor du med Funäsdalsbergets bästa ski-in/ski-out i fräscha lägenheter med plats för 4-11 personer. Läs mer om boendealternativ i Kåvan här!

Paketerbjudande

Prioriterar du skidåkningen framför allt annat? Boka något av vinterns paketerbjudande och plocka upp ditt förladdade skipass i samband med incheckningen på Hotell Funäsdalen så är du redo att ge dig ut i backarna direkt. I år hittar du paket och erbjudande med boende på Hotell Funäsdalen, i lägenhet med självhushåll eller på Funäsdalens Vandrarhem. Boka vinterns paket här!

Varmt vällkomna till säsongen 23/24 i Funäsdalen och på Funäsdalsberget!

Evenemangskalender Öppettider och aktuell information