Redo för lite äventyr?

Bo nära naturen på Lodge Skars

Boende

23 december, 2021

Nu inviger vi Lodge Skars!

På Lodge Skars, som är en del av North Mountain Lodge kliver du rakt ut i Fjällvärlden. Runt husknuten går det både längd- och skoterspår och du bor mitt i Skandinaviens största skidområde för alpint och toppturer.

Lodge Skars har totalrenoverats och från och med januari 2022 hyrs Skars ut i sin helhet till träningsgrupper och större sällskap. I huset ryms 8 sovrum med totalt 17+2 bäddar, ett badrum med dusch & WC, en WC samt en dusch. Ovanvåningen rymmer ett stort vardagsrum med vacker utsikt mot omgivande fjäll, öppen spis, soffor, matbord och mycket mer. Här finns det gott om plats för att umgås efter dagens aktiviteter utomhus. Här finns även ett rymligt och välutrustat nytt kök med utsikt mot Funäsdalsberget. Vid köksön kan man med fördel samlas för att gemensamt förbereda kvällens middag eller ta en drink innan maten.

På Lodge Skars bor ni bekvämt med hög standard. Lodge Skars är omsorgsfullt inrett i tidlös och naturnära design. Utformningen av gemensamma ytor har varit i fokus för att skapa ett boende som det större sällskapet kan njuta av tillsammans.

I husets källare finns det praktikaliteter så som tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Här har du dessutom tillgång till praktiska bänkar, krokar och hyllor för förvaring av skidkläder m.m. Som gäst på Lodge Skars har du även tillgång till vandrarhemmets faciliteter så som bastu, gym och vallabod.

På North Mountain Lodge hittar du även Fjellupplevelser som erbjuder guidade turer och diverse olika upplevelser i Funäsfjällen året runt. Från Lodge Skars och North Mountain Lodge startar toppturen precis utanför dörren!

Läs mer & boka Lodge Skars