Redo för lite äventyr?

Lediga tjänster

Välkommen till en magisk arbetsplats i fjällen!

På Funäsdalens Berg & Hotell skapar vi förutsättningar att få uppleva minnesvärda äventyr. Vi delar en genuin glädje för fjällen och alla de upplevelser de bjuder in till året runt. Vi är ett litet team med stor gemenskap, som har kul tillsammans både på och utanför arbete och ställer upp för varandra. Här jobbar vi kreativt, gärna i team och har gästen i fokus i alla lägen. Om du också gillar fartfyllda, varierande arbetsdagar och att ”hugga i” är detta en plats för dig!

Funäsdalsberget är hjärtat i företaget som tillsammans med Hotell Funäsdalen, tre restauranger och en sportbutik skapar Funäsdalens Berg & Hotell.

Detta kan vi erbjuda dig:

  • Kollektivavtal
  • Kostavdrag eller personalmat till förmånligt pris
  • Förmånliga personalrabatter på alla våra enheter
  • Personalboende

Med fjällen som närmsta granne är äventyren alltid nära

Funäsdalen är den lilla levande fjällbyn med strax över tusen bofasta invånare och ett stort hjärta. Byn är vackert belägen mellan Funäsdalssjön och Funäsdalsberget. Här bor du mitt i byn men med fjällen och alla upplevelser de bjuder in till som närmsta granne. Det stora äventyret eller det stilla lugnet. På fritiden har du möjlighet att åka vandra, cykla MTB, fiska, tälta, paddla SUP eller kajak eller utforska fjällen på valfritt sätt.

Välkommen till fjällen. På riktigt.

Vill du bli en del av vårt team? Välkommen att skicka din ansökan till jobba@funasdalenberghotell.se eller enligt beskrivning i respektive annons nedan och märk din ansökan med den/de tjänster du är intresserad av.

Inför sommaren 2024 söker vi

Köksmästare

Verksamheten är vackert belägen i en skidort i byn Funäsdalen med 800 invånare med vildmarken runt hörnet i alla väderstreck. Efter drygt 3,5 år och sju säsonger som F&B-Manager behöver jag en ny kompis och köksmästare som vill dela ansvar för drift, men också utveckling med mycket energi. Gillar du likt mig skidåkningen på vintern och vandring, löpning och cykling på sommaren och gillar tanken på äventyret med att flytta till en plats som erbjuder det? Själv flyttade jag hit med mina två barn för snart 3,5 år sedan. De gillar det här lika mycket som jag och trivs fantastiskt med förskola, skola och alla aktiviteter på dagarna.

På sommarhalvåret håller vi två restauranger i gång med fem kockar och på vintern driver vi tre restauranger med sju anställda i våra kök. Huvudrestaurangen är vår hotellrestaurang Fjällrestaurangen och de andra två är knutna till alla aktiviteter på berget och i skidområdet. Vi har sedan ett par år tillbaka landat i en vårt tycke fin produkt som är uppskattad av gästerna och den varierar i allt från snabbare rätter i någon av backrestaurangerna till lokala produkter på våra tallrikar på kvällarna. Men allt ska vara välgjort.

Har jag fångat ditt intresse ser jag fram emot ett samtal 070-747 56 13 eller mail andreas@funasdalenberghotell.se så kan jag berätta mer om tjänsten och om livet i Funäs.