Redo för lite äventyr?

Lediga tjänster

Funäsdalen Berg & Hotell

Koncernen bedriver en lift och skidanläggning, sportbutik, tre restauranger, hotell, boendeförmedling och markexploatering. Delar av verksamheterna är öppna året runt. Här finns det många möjligheter och utmaningar, både stora som små. Här jobbar vi kreativt, gärna i team och har gästen i fokus i alla lägen. Vi ser gärna att du som söker gillar fartfyllda, varierande arbetsdagar och har god fallenhet för gästbemötande. Du är inte rädd för att ”hugga i” och gillar att ta egna initiativ.

Vi rekryterar primärt inför vintersäsongen under september-oktober samt inför sommarsäsongen under april-maj. Alla ansökningar skickas till jobba@funasdalenberghotell.se. Märk din ansökning med vilket jobb du är intresserad av.

Vi söker

Kvällservis

Vi söker dig som har några års erfarenhet av servering från en a la carte restaurang. Du är en störtskön person som gärna arbetar hårt och tycker att ditt arbete är viktigt, vi tycker nämligen att det är viktigt. Du är en del av ett större sammanhang där vi arbetar tillsammans och alla beståndsdelar är lika viktiga för att vi ska lyckas. Du ska vara en lagspelare och vara flexibel i ditt arbete, släng in lite ödmjukhet också så kan du vara personen för oss. Du kommer framförallt arbeta kvällar i hotellrestaurangen, det betyder att på dagarna kan du vara uppe på fjället och fiska, vandra, cykla, ja göra lite vad du vill i våran härliga fjällnatur vi har här uppe.Vi ser gärna att du är intresserad av att komma tillbaka till vintern, och fungerar allt bra så finns alla möjligheter till det.

Tjänsten gäller mellan mitten av juni till slutet av augusti.

Kvällskock

Vi söker dig med minst 5 års erfarenheten som kock i ett restaurangkök, där åtminstone några av dem är som a la cartekock. Du ska vara en lagspelare som ser till gästens bästa samt älska och respektera dina råvaror. Du måste tycka att ditt arbete är viktigt. För vi tycker nämligen att det är viktigt och du är en del av ett större sammanhang där vi arbetar tillsammans och alla beståndsdelar är lika viktiga för att vi ska lyckas. Är du samtidigt ödmjuk och gillar att arbeta, ja, då kan du vara en person för oss. Du kommer framförallt arbeta kvällar i hotellrestaurangen, det betyder att på dagarna kan du vara uppe på fjället och fiska, vandra, cykla, ja göra lite vad du vill i våran härliga fjällnatur vi har här uppe. Vi ser gärna att du är intresserad av att komma tillbaka till vintern, och fungerar allt bra så finns alla möjligheter till det.

Tjänsten gäller mellan mitten av juni till slutet av augusti.

Hovmästare (Start under juni månad)

Vi söker ödmjuk hovmästare med minst 5 års erfarenhet av matsalsarbete, gärna något av dem åren som hovmästare på en á la carterestaurang. Du ska ha ett starkt intresse för mat och dryck, samt tycka att ge god och flexibel service är väldigt viktigt. Du kommer jobba vid sidan av och rapportera till en F&B-manager som stöttar dig i allt som behövs. Dina arbetsuppgifter kommer vara att framförallt arbeta och leda servicen under kvällstid, men även en hel del dryckesarbete i form av menyer, inventering och beställningar kommer att ske. 

Du ska vilja leda och utveckla våra medarbetare så att vi kan bli bättre i vår service och dagliga arbete. Slänger vi in en gnutta ödmjukhet och lagarbete i detta så är du personen för oss.

Ser gärna att du är intresserad av att komma tillbaka till vintersäsongen, och fungerar allt bra i sommar så kommer det finnas alla möjligheter till det.

Köksmästare (Start 1 juni)

Vi söker kreativ köksmästare med flera års erfarenhet från restaurangkök, där några av dem är som köksmästare. Du ska brinna för matlagning från grunden samt älska och respektera dina råvaror. Släng in en gnutta ödmjukhet och lagarbetare så är du personen för oss. Vi arbetar tillsammans och strävar efter samma mål. Bra ledarskapsförmåga är viktig då du kommer att ha hand om ett team på ca 5 kockar under sommarsäsongen och ca 10 kockar under vintersäsongen.

Du ska ansvara över 2 restaurangkök (3 stycken på vintern) när det gäller kvalité, bemanning, inköp, menyer och ekonomi. Till din hjälp har du en F&B-Manager som kommer stötta och hjälpa dig med det som behövs. Övrig organisation finns på plats inför sommaren.

Det vi erbjuder är:

  • Ambitiös verksamhet som vill utveckla sitt matkoncept
  • Fantastisk fjällmiljö runt knuten
  • Säsongsbunden verksamhet (dock helårsanställning)
  • Fina förutsättningar om du har familj med dig
  • Hjälp med att hitta ett boende 

Vi lagar klassisk matlagning med moderna inslag med hög igenkänning som ska passa våra gäster i fjällmiljö. Vi har ett stort hållbarhetsfokus och tar gärna råvaror från närområdet.

Ledande städare

Vi söker en erfaren hotellstädare till att leda och vara en del av vårt städteam.

Vi har ett hotell med 48 rum, konferens och pool samt en vandrarhemsdel med 13 rum. Dessutom förmedlar vi ca 25 lägenheter/ stugor som vi städar vid varje avresa.

Vi söker dig som har en bra överblick och kan prioritera uppgifterna. Tillsammans med receptionisterna och ditt städteam planerar du dagens alla uppdrag, samt ser till att allt material som behövs finns på plats. Du ser till att jobbet utförs effektivt och noggrant samtidigt som att du också själva kavlar upp ärmarna och är en i teamet. Du är lyhörd och har bra samarbetsförmåga. Schemat läggs tillsammans med hotellchefen. Städteamet arbetar tätt med vårt receptionsteam och tillsammans hjälps vi åt att skapa en riktigt bra fjällvistelse för våra gäster.

Körkort och tidigare hotellerfarenhet är ett krav.

Vi erbjuder säsongsbaserad anställning i vårt sommarteam från början på juni till slutet på september. Vi har även öppet vintertid och trivs vi ihop finns möjlighet till ytterligare anställning.

Städare

Vi söker drivna medarbetare som vill kavla upp ärmarna som en del av vårt städteam.

Vi söker dig som är stolt över ett jobb väl utfört, som är snabb, noggrann, tar initiativ och värderar ett rent och snyggt hotell lika högt som vi gör. Du kommer ingå i ett team och därför lägger vi stor vikt vid din samarbetsförmåga och en god attityd.

Arbetsuppgifterna är att städa vårt hotell, vandrarhem samt de stugor och lägenheter vi förmedlar. Städteamet arbetar tätt med vårt receptionsteam och tillsammans hjälps vi åt att skapa en riktigt bra fjällvistelse för våra gäster. Körkort och tidigare hotellerfarenhet är meriterande men inget krav.

Vi erbjuder säsongsbaserad anställning i vårt sommarteam från mitten på juni till mitten på september. Vi har även öppet vintertid och trivs vi ihop finns möjlighet till ytterligare anställning.

Kontakt
Hör av dig med CV och personligt brev samt referenser till jobba@funasdalenberghotell.se