Redo för lite äventyr?

Lediga tjänster

Välkommen till en magisk arbetsplats i fjällen!

På Funäsdalens Berg & Hotell skapar vi förutsättningar att få uppleva minnesvärda äventyr. Vi delar en genuin glädje för fjällen och alla de upplevelser de bjuder in till året runt. Vi är ett litet team med stor gemenskap, som har kul tillsammans både på och utanför arbete och ställer upp för varandra. Här jobbar vi kreativt, gärna i team och har gästen i fokus i alla lägen. Om du också gillar fartfyllda, varierande arbetsdagar och att ”hugga i” är detta en plats för dig!

Funäsdalsberget är hjärtat i företaget som tillsammans med Hotell Funäsdalen, tre restauranger och en sportbutik skapar Funäsdalens Berg & Hotell.

Detta kan vi erbjuda dig:

  • Kollektivavtal
  • Kostavdrag eller personalmat till förmånligt pris
  • Förmånliga personalrabatter på alla våra enheter
  • Personalboende

Med fjällen som närmsta granne är äventyren alltid nära

Funäsdalen är den lilla levande fjällbyn med strax över tusen bofasta invånare och ett stort hjärta. Byn är vackert belägen mellan Funäsdalssjön och Funäsdalsberget. Här bor du mitt i byn men med fjällen och alla upplevelser de bjuder in till som närmsta granne. Det stora äventyret eller det stilla lugnet. På fritiden har du möjlighet att cykla, vandra, fiska eller utforska fjällen på valfritt sätt.

Välkommen till fjällen. På riktigt.

Vill du bli en del av vårt team? Välkommen att skicka din ansökan till jobba@funasdalenberghotell.se

Inför sommaren 2023 söker vi

Vaktmästare

Vi söker händiga medarbetare som vill ta hand om vår verksamhet och se till att vi erbjuder alla våra gäster fantastiska fjällupplevelser.

Arbetsuppgifterna är allt mellan sophantering och gräsklippning till snickerier och målning. Sedan blir det en och annan glödlampa som skall bytas också.

Ni blir ett litet team som skall se till att allt fungerar på vårt hotell, vandrarhem, förmedlade lägenheter och i våra 3 restauranger alla dagar i veckan. Uppgifterna blir en mix av rutinuppdrag, som till exempel brandsäkerhet och större projekt. Men mest av allt alla de små uppdrag som behöver åtgärdas här och nu, innan nästa gäst anländer!

Vi söker dig som:

Är kreativ, flexibel och lösningsorienterad samt en bra lagspelare. Vi ser helst att du har bred erfarenhet och har du en hantverksmässig utbildning i grunden är det meriterande. B-körkort är ett krav och har du förarbevis för hjullastare är detta också meriterande.

Anställningen omfattar 75%.

Städare

Vi söker drivna medarbetare som vill kavla upp ärmarna och bli en del av vårt städteam. Arbetsuppgifterna är att städa vårt hotell, vandrarhem samt de stugor och lägenheter vi förmedlar. Städteamet arbetar tätt med vårt receptionsteam och tillsammans hjälps vi åt att skapa en riktigt bra fjällvistelse för våra gäster.

Vi söker dig som:

Är stolt över ett jobb väl utfört, som är snabb, noggrann, tar initiativ och värderar ett rent och snyggt hotell/ boende lika högt som vi gör. Du kommer ingå i ett team och därför lägger vi stor vikt vid din samarbetsförmåga och en god attityd. Körkort och tidigare hotellerfarenhet är meriterande men inget krav.

Anställningen omfattar 75%.

Köksmästare

Verksamheten är vackert belägen i en skidort i byn Funäsdalen med 800 invånare med vildmarken runt hörnet i alla väderstreck. Efter snart tre år och fem säsonger som F&B-Manager behöver jag en ny kompis och köksmästare som vill dela ansvar för drift, men också utveckling med mycket energi. Gillar du likt mig skidåkningen på vintern och vandring, löpning och cykling på sommaren och gillar tanken på äventyret med att flytta till en plats som erbjuder det? Själv flyttade jag hit med mina två barn för snart tre år sedan. De gillar det här lika mycket som jag och trivs fantastiskt med förskola, skola och alla aktiviteter på dagarna.

På sommarhalvåret håller vi två restauranger i gång med fem kockar och på vintern driver vi tre restauranger med sju anställda i våra kök. Huvudrestaurangen är vår hotellrestaurang Fjällrestaurangen och de andra två är knutna till alla aktiviteter på berget och i skidområdet. Vi har sedan ett par år tillbaka landat i en vårt tycke fin produkt som är uppskattad av gästerna och den varierar i allt från snabbare rätter i någon av backrestaurangerna till lokala produkter på våra tallrikar på kvällarna. Men allt ska vara välgjort.

Har jag fångat ditt intresse ser jag fram emot ett samtal 070-747 56 13 eller mail andreas@funasdalenberghotell.se så kan jag berätta mer om tjänsten och om livet i Funäs.

Andreas ”Walle” Wallander
F&B-Manager, Funäsdalen Berg och Hotell

Dagkock

På Fjällrestaurangen serverar vi en lunchbuffé alla dagar i veckan. Som kock kommer du ansvara över upplagningen av buffén och att den är påfylld och ser fräsch ut.

På Toppstugan serverar vi en á la cartelunch bestående av 7-9 rätter alla dagar i veckan, där maten förbereds innan och tillagas vid beställning.

Vi söker dig som:

Vi söker dig med erfarenheten som kock i ett restaurangkök. Du ska vara en lagspelare som ser till gästens bästa samt älska och respektera dina råvaror. Att du gillar högt tempo på jobbet är till en stor fördel. Du måste tycka att ditt arbete är viktigt. För vi tycker nämligen att det är viktigt och du är en del av ett större sammanhang där vi arbetar tillsammans och alla beståndsdelar är lika viktiga för att vi ska lyckas. Är du samtidigt ödmjuk och gillar att arbeta – då kan du vara en person för oss. Vi ser gärna att du är intresserad av att komma tillbaka till vintersäsongen, och fungerar allt bra i sommar så kommer det finnas alla möjligheter till det.

Anställningen startar i mitten av juni och omfattar 75%.

Kvällskock

På Fjällrestaurangen förbereder och tillagar du våran á la cartemeny. Ni jobbar i ett team på 2-3 kockar per kväll, där man antingen kör kalla eller varma sidan. Klassisk matlagning med stor igenkännelsefaktor. Du kommer framförallt arbeta kvällar på Fjällrestaurangen. Det betyder att på dagarna har du gott om tid till att utforska området och göra lite vad du vill i våran härliga fjällnatur vi har här uppe.

Vi söker dig som:

Vi söker dig med några års erfarenheten som kock i ett restaurangkök, där några av dem är som á la cartekock. Du ska vara en lagspelare som ser till gästens bästa samt älskar och respekterar dina råvaror. Du måste tycka att ditt arbete är viktigt. För vi tycker nämligen att det är viktigt och du är en del av ett större sammanhang där vi arbetar tillsammans och alla beståndsdelar är lika viktiga för att vi ska lyckas. Är du samtidigt ödmjuk och gillar att arbeta – då kan du vara en person för oss. Vi ser gärna att du är intresserad av att komma tillbaka till vintersäsongen, och fungerar allt bra i sommar så kommer det finnas alla möjligheter till det.

Anställningen startar i början av juni och omfattar 75%.