Redo för lite äventyr?

Lediga tjänster

Funäsdalen Berg & Hotell

Hotell Funäsdalen är en del av Funäsdalen Berg & Hotell. Koncernen bedriver en lift och skidanläggning, sportbutik, tre restauranger, hotell, boendeförmedling och markexploatering. Delar av verksamheterna är öppna året runt. Här finns det många möjligheter och utmaningar, både stora som små. Här jobbar vi kreativt, gärna i team och har gästen i fokus i alla lägen. Vi ser gärna att du som söker gillar fartfyllda, varierande arbetsdagar och har god fallenhet för gästbemötande. Du är inte rädd för att ”hugga i” och gillar att ta egna initiativ.

Vi söker

Hovmästare (Start under juni månad)

Vi söker ödmjuk hovmästare med minst 5 års erfarenhet av matsalsarbete, gärna något av dem åren som hovmästare på en á la carterestaurang. Du ska ha ett starkt intresse för mat och dryck, samt tycka att ge god och flexibel service är väldigt viktigt. Du kommer jobba vid sidan av och rapportera till en F&B-manager som stöttar dig i allt som behövs. Dina arbetsuppgifter kommer vara att framförallt arbeta och leda servicen under kvällstid, men även en hel del dryckesarbete i form av menyer, inventering och beställningar kommer att ske. 

Du ska vilja leda och utveckla våra medarbetare så att vi kan bli bättre i vår service och dagliga arbete. Slänger vi in en gnutta ödmjukhet och lagarbete i detta så är du personen för oss.

Ser gärna att du är intresserad av att komma tillbaka till vintersäsongen, och fungerar allt bra i sommar så kommer det finnas alla möjligheter till det.

Köksmästare (Start 1 juni)

Vi söker kreativ köksmästare med flera års erfarenhet från restaurangkök, där några av dem är som köksmästare. Du ska brinna för matlagning från grunden samt älska och respektera dina råvaror. Släng in en gnutta ödmjukhet och lagarbetare så är du personen för oss. Vi arbetar tillsammans och strävar efter samma mål. Bra ledarskapsförmåga är viktig då du kommer att ha hand om ett team på ca 5 kockar under sommarsäsongen och ca 10 kockar under vintersäsongen.

Du ska ansvara över 2 restaurangkök (3 stycken på vintern) när det gäller kvalité, bemanning, inköp, menyer och ekonomi. Till din hjälp har du en F&B-Manager som kommer stötta och hjälpa dig med det som behövs. Övrig organisation finns på plats inför sommaren.

Det vi erbjuder är:

  • Ambitiös verksamhet som vill utveckla sitt matkoncept
  • Fantastisk fjällmiljö runt knuten
  • Säsongsbunden verksamhet (dock helårsanställning)
  • Fina förutsättningar om du har familj med dig
  • Hjälp med att hitta ett boende 

Vi lagar klassisk matlagning med moderna inslag med hög igenkänning som ska passa våra gäster i fjällmiljö. Vi har ett stort hållbarhetsfokus och tar gärna råvaror från närområdet.

Kontakt
Hör av dig med CV och personligt brev till jobba@funasdalenberghotell.se