Redo för lite äventyr?

Lediga tjänster

Funäsdalen Berg & Hotell

Koncernen bedriver en lift och skidanläggning, sportbutik, tre restauranger, hotell, boendeförmedling och markexploatering. Delar av verksamheterna är öppna året runt. Här finns det många möjligheter och utmaningar, både stora som små. Här jobbar vi kreativt, gärna i team och har gästen i fokus i alla lägen. Vi ser gärna att du som söker gillar fartfyllda, varierande arbetsdagar och har god fallenhet för gästbemötande. Du är inte rädd för att ”hugga i” och gillar att ta egna initiativ.

Vi rekryterar primärt inför vintersäsongen under september-oktober samt inför sommarsäsongen under april-maj. Alla ansökningar skickas till jobba@funasdalenberghotell.se. Märk din ansökning med vilket jobb du är intresserad av.

Skicka in din ansökan om du tycker att något av följande låter som något för dig. Vi har kollektivavtal och vet att våra medarbetare är de som träffar gästen oftast. Trivs du hos oss kommer våra gäster också att göra det.

Vi söker

Liftvärdar

Vi söker dig som vill arbeta säsong på Funäsdalsberget.

Arbetet som liftvärd innebär nära kontakt med våra gäster. Du kommer att hjälpa dem med allt från att hamna rätt när de kliver på liften till att ge det bästa tipset om var de ska äta middag på kvällen. Under dagen på Berget kommer du att möta den supertaggade brädåkaren som vill veta vilket hopp som är bäst för hens fetaste trick och också skidåkaren som undrar vilket väder det kommer att vara imorgon. Du behöver inte ha svar på alla frågor, men ambitionen att hjälpa till är viktig. För att snabbt komma in i rollen tror vi att du har vana av gästkontakter och har du dessutom ett tekniskt intresse är det jättebra.

Skidlärare

Vill du lära ut skidglädje till framtidens skid- och snowboardfantaster och samtidigt få spendera din vinter på snö. Här får du en varierad vardag där du utöver dina skidlektioner även får ge våra gäster upplevelser i form av event, som tävlingar i Funäsparken, skidtester och happenings över hela berget.

Du brinner för att åka skidor eller snowboard och gillar att hugga i om det behövs när material behöver roddas inför kommande event.
Du behärskar skidorna i hela liftsystemet och har en fallenhet för att lära ut dina färdigheter till barn på rätt nivå. Ett plus är om du även kan behärska snowboard men det är inte ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av skidskola sedan innan i form av utbildningssteg eller praktik.
Under din dag kommer du genomföra skidlektioner, färdigställa det som behövs för kommande evenemang och möta våra gäster, stora som små med ett leende.
Du kommer få jobba i ett team som samarbetar med liftvärdar, skidpatrull och gänget som driver vår sportbutik Fjällsport.
Här finns möjlighet till både heltid och deltid under säsongen.

 

Fjällsport-butiksmedarbetare

Vi söker medarbetare till vår sportbutik Fjällsport!
Vill du spendera din vintersäsong i Funäsfjällen och bli en i vårt Fjällsport crew?
Som Fjällsportare ser du till att våra gäster kittas med vad de behöver både från vår skidhyra och butik! Du ser också till att hyrutrustningen får vallning och slipning och att det är ordning i butiken! Under din lediga tid finns miljoner åk att testa både i och utanför pisterna på Funäsdalsberget eller hos våra grannfjäll!

Antingen vill du jobba hela säsongen (dec-april) men möjlighet finns även för dig som vill jobba delar av säsongen (högsäsongsveckor). Tidigare erfarenhet av skiduthyrning är meriterande.

Hovmästare

Vi söker ödmjuk hovmästare med minst 5 års erfarenhet av matsalsarbete, gärna något av dem åren som hovmästare på en á la carte restaurang. Du ska ha ett starkt intresse för mat och dryck, samt tycka att ge god och flexibel service är väldigt viktigt. Du kommer jobba vid sidan av och rapportera till en F&B-manager som stöttar dig i allt som behövs. Dina arbetsuppgifter kommer vara att framförallt arbeta och leda servicen under kvällstid, men även en hel del dryckesarbete i form av menyer, inventering och beställningar kommer att ske.

Du ska vilja leda och utveckla våra medarbetare så att vi kan bli bättre i vår service och dagliga arbete. Slänger vi in en gnutta ödmjukhet och lagarbete i detta så är du personen för oss.

Dagservis

Vi söker dig som gärna har några års erfarenhet som servitris/servitör, inget måste dock. Det vi dock söker, det är att du är en störtskön person som gärna arbetar hårt och tycker att ditt arbete är viktigt. För vi tycker nämligen att det är viktigt och du är en del av ett större sammanhang där vi arbetar tillsammans och alla beståndsdelar är lika viktiga för att vi ska lyckas. Du ska vara en lagspelare och vara flexibel i ditt arbete.

Kvällservis

Vi söker dig som har några års erfarenhet av servering från en á la carte restaurang. Du bör gilla högt tempo och vara lite kunnig inom mat och vin. Du är en störtskön person som gärna arbetar hårt och tycker att ditt arbete är viktigt, vi tycker nämligen att det är viktigt. Du är en del av ett större sammanhang där vi arbetar tillsammans och alla beståndsdelar är lika viktiga för att vi ska lyckas. Du ska vara en lagspelare och vara flexibel i ditt arbete. Du kommer framförallt arbeta kvällar i hotellrestaurangen, det betyder att på dagarna kan du vara uppe på fjället och åka skidor utförs eller slättförs, ja göra lite vad du vill i våran härliga fjällnatur vi har här uppe.

Köksmästare

Vi söker kreativ köksmästare med flera års erfarenhet från restaurangkök, där några av dem är som köksmästare. Du ska brinna för matlagning från grunden samt älska och respektera dina råvaror. Släng in en gnutta ödmjukhet och lagarbetare så är du personen för oss. Vi arbetar tillsammans och strävar efter samma mål. Bra ledarskapsförmåga är viktig då du kommer att ha hand om ett team på ca. 10 kockar.

Du ska ansvara över 3 stycken restaurangkök när det gäller kvalité, bemanning, inköp, menyer och ekonomi. Till din hjälp har du en F&B-Manager som kommer stötta och hjälpa dig med det som behövs. Delar av organisation finns på plats inför vintern redan och vi ser gärna att intresset finns att även jobba med oss under sommaren 2022.

Det vi erbjuder är:

  • Ambitiös verksamhet som vill utveckla sitt matkoncept
  • Fantastisk fjällmiljö runt knuten
  • Säsongsbunden verksamhet
  • Fina förutsättningar om du har familj med dig
  • Hjälp med att hitta ett boende

Vi lagar klassisk mat med moderna inslag med hög igenkänning som ska passa våra gäster i fjällmiljö. Vi strävar efter hållbar matlagninmg och tar gärna råvaror från närområdet.

Dagkock

Vi söker dig med minst 2 års erfarenheten som kock i ett restaurangkök. Du ska vara en lagspelare som ser till gästens bästa samt älska och respektera dina råvaror. Att du gillar högt tempo på jobbet är till en stor fördel. Du måste tycka att ditt arbete är viktigt. För vi tycker nämligen att det är viktigt och du är en del av ett större sammanhang där vi arbetar tillsammans och alla beståndsdelar är lika viktiga för att vi ska lyckas. Är du samtidigt ödmjuk och gillar att arbeta, ja, då kan du vara en person för oss.

Kvällskock

Vi söker dig med minst 5 års erfarenheten som kock i ett restaurangkök, där åtminstone några av dem är som a la carte kock. Du ska vara en lagspelare som ser till gästens bästa samt älska och respektera dina råvaror. Du måste tycka att ditt arbete är viktigt. För vi tycker nämligen att det är viktigt och du är en del av ett större sammanhang där vi arbetar tillsammans och alla beståndsdelar är lika viktiga för att vi ska lyckas. Är du samtidigt ödmjuk och gillar att arbeta, ja, då kan du vara en person för oss. Du kommer framförallt arbeta kvällar i hotellrestaurangen, det betyder att på dagarna kan du vara uppe på fjället och åka skidor utförs eller slättförs, ja göra lite vad du vill i våran härliga fjällnatur vi har här uppe.

Kallskänka

Vi söker dig som är morgonpigg och gillar att arbeta i högt tempo. Du bör ha några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gilla planering, struktur, ordning och reda helt enkelt. Om du älskar att åka skidor så är det toppen, är du dessutom en störtskön person så kommer vi trivas tillsammans.

Arbetsuppgifter:

  • Baka bröd och en del sötsaker
  • Preppa frukost och vara behjälplig under frukostserveringen
  • Preppa salladsbufféer
  • Göra beställningslistor